13 Replies to “Voorjaarsaanbiedingen”

  1. goede dag ik was in de markthal gisteren en daar zag ik een papiertje voor de aan biedingen vul in je email maar kan het nergens vinden bedankt aj linssen

    1. Goedemorgen, onze website is een tijdelijke versie waardoor tijdelijk ook niet ingeschreven kan worden op de nieuwsbrief. Als u dit toestaat wil ik dit wel handmatig voor u doen. Ik hoor het graag. Team Wah Nam Hong

  2. Waarom wordt de site zo slecht beheerd? Vandaag is het 11-12. De aanbiedingen zijn geldig tot en met vandaag. Maar de nieuwe aanbiedingen zijn morgen nog niet bekend. Meestal duurt het een paar dagen tot een week later voordat het bekend wordt. Kan dit niet sneller? Ook staat boven aan deze pagina “August 8, 2019 by Beheer”. Het is nu toch al 11-12-2019?

    En om eerlijk te zijn, is het niet vreemd om je e-mailadres op deze site te moeten plaatsen, wat openbaar is voor iedereen, om in te kunnen schrijven op de nieuwsbrief?

    1. Beste meneer, mevrouw, Dank u wel voor uw bericht. Zoals op deze website is aangegeven is dit een tijdelijke website, waardoor deze technisch niet helemaal de standaard heeft waar wij naar streven. We communiceren de nieuwe actie altijd op de nieuwe ingangsdatum. Dit doen we voornamelijk in onze winkels en in Asian News. Op onze social media en op onze website kan hier soms een (klein) beetje vertraging plaatsvinden om logistieke redenen. We nemen uw commentaar mee en doen ons best om dit in de toekomst te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *